Bout of Books Read-A-Thon 9.0: Jelentkezés és célok

1/05/2014

Sign up & Goals (for the English version click on 'Tovább')

Egy jó évkezdéshez nem kell más, csak egy Read-A-Thon! Először Benjaminoftomes BookTube csatornáján hallottam a Bout of Books Read-A-Thonról és amikor utánanéztem, megtetszett az ötlet és úgy döntöttem, hogy részt veszek ezen az események.

A legfontosabb információk róla:
A Read-A-Thont Amanda és Kelly rendezik meg január 6. és 12. között (hétfő-vasárnap), mindenkinek a saját időzónája szerint kezdődik és fejeződik be. A verseny csakis a jelentkező és a könyvek között zajlik, tehát nem kell nagy nyomást érezni, hogyha a másik több könyvet olvas el, mint te. Lesznek kihívások, sorsolások és egy fődíj is, de nem kötelező a részvétel ezeken, csakis ha érdekel téged. További információért látogassatok el a Bout of Books blogjára.

Arra gondoltam, hogy ezalatt az egy hét alatt három könyvet próbálok elolvasni. Már említettem, hogy lassan olvasok, tehát három könyv egy hét alatt fantasztikus teljesítmény lenne számomra. Valószínűleg hétfőn és vasárnap nem lesz annyi időm olvasni, azonban megpróbálok egy kis időt szakítani azokon a napokon is. Eddig csak két könyvet választottam ki, a harmadikban még nem vagyok biztos.

Célok/Könyvek:
• befejezni Louisa Young Drágám, tudatom veled... című regényét
• újraolvasni Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrényt C.S.Lewistól
• újrakezdeni és (végre) befejezni A ló és kis gazdáját (C.S. Lewis) /VAGY/ újraolvasni az Inni és élni hagynit (Charlaine Harris) /VAGY/ elkezdeni A könyvtolvajt (Markus Zusak)

Hogyha három könyvet befejezek a jövő héten, akkor nagyon elégedett leszek. Nem fogok bejegyzéseket írni az olvasási folyamatról a blogon, csak Twitteren fogok mindenkit tájékoztatni róla, a #boutofbooks hashtaget használva. Magyarul és angolul is fogok írni, hogy mindenkinek számára érthető legyen.
Aki szeretne jelentkezni, az a Bout of Book blogján megteheti, ott le van írva jelentkezés menete, különböző programok időpontjai és még több információ is.


+ + +

First of all, sorry for my English! :D
Last evening I saw Benjaminoftomes's video about his TBR list for this Read-A-Thon and I've decided to join in this bookish madness. I've never participated in a Read-A-Thon, but I'm really motivated and I have a lot of free time, so hopefully it will be successful.
Down below you can read more about this event:
The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda @ On a Book Bender and Kelly @ Reading the Paranormal. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, January 6th and runs through Sunday, January 12th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure, and the only reading competition is between you and your usual number of books read in a week. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 9.0 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. - From the Bout of Books team
I'm planning to read at least three books during this Read-A-Thon. I'm a slow reader, so if I achieved my goals, it would be pretty awesome. I will be reading all week long, although on Monday and on Sunday I'll have less free time. I've already chosen two novels, but I haven't picked the third one yet.

My goals/Books:
• to finish My Dear, I Wanted to Tell You by Louisa Young
• to re-read The Lion, the Witch and the Wardrobe by C.S. Lewis
• to re-start and (finally) finish The Horse and His Boy by C.S. Lewis 
/OR/ to re-read Dead Until Dark by Charlaine Harris
/OR/ to start The Book Thief by Markus Zusak

I won't write daily updates on my blog, but I'll be tweeting about my reading progress with the hashtag #boutofbooks on Twitter. The tweets will be in Hungarian and in English, so everybody will understand it.
I hope that everybody will have a great reading week and good luck to every participant!

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés