Bout of Books Read-A-Thon 11.0: Jelentkezés és célok

8/17/2014

Sign Up & Goals (for the English version click on 'Tovább')


ÚJRA BOUT OF BOOKS READ-A-THON!!! Már régóta vártam rá, mert hát nem sokat olvastam idén nyáron és szeretném, hogyha minden visszatérne a régi kerékvágásba. Ez lesz idén az utolsó Bout of Books Read-A-Thon, ami egyben az utolsó alkalom arra is, hogy egy héten egynél több könyvet olvassak el. Mert hát valljuk be őszintén, nálam már az is csoda, hogyha egy héten egy könyvet elolvasok... Na de maradjunk a témánál.

A Bout of Books Read-A-Thon egy egy hétig tartó olvasási maraton, amit augusztus 18-24. között rendez meg a már megszokott duó, Amanda és Kelly. Mindenki a saját időzónája szerint kezd hétfőn 00:01-kor és egészen vasárnap éjfélig tart majd. Mint mindig, most sem kell stresszelni az olvasás miatt, mindenki a saját tempójában és annyit olvas, amennyit akar. Az sincs megszabva, hogy ki-mit olvas, a lényeg, hogy olvassunk. Most is lesznek kihívások, nyereményjátékok és egy fődíj is, de ezeken nem kötelező részt venni. További információért látogassatok el a Bout of Books blogjára.

Célok:
Az egyetlen célom ezalatt a read-a-thon alatt az, hogy legalább két könyvet elolvassak. Már egynek is örülnék, de ha kettő összejönne, az maga lenne a tökély. Konkrét könyveket még nem választottam ki, mert percről percre változik a hangulatom olvasás terén, ezért ezzel próbálom segíteni magam a read-a-thon alatt. Túl vastag könyveket nem akarok választani, de mivel csak két könyvet tervezek elolvasni, ezért 300-350 oldalas könyvek is szóba jöhetnek.

Azért van egy-két könyv, amit most szívesen elolvasnék:
The Selection trilógia (Kiera Cass)
Unravel Me (Tahereh Mafi)
Éjszakai cirkusz (Erin Morgenstern)

Azelőtt sosem csináltam napi frissítéseket a blogon, de most tervezem, hogy minden nap írok a napi olvasásomról és a különböző kihívásokat is meg szeretném csinálni. Még nem tudom, hogy milyen nyelven írom meg őket, lehet, hogy csak magyarul lesznek, de lehet, hogy angolul is, ezt még nem döntöttem el! Az viszont biztos, hogy Twitteren csak és kizárólag angolul fogok írni a read-a-thonról.
Most már csak annyi van hátra, hogy felkészülök lelkiekben a következő hétre, mert a read-a-thonon kívül még ott lesz a munka is, úgyhogy egy fárasztó hét elé nézünk. De sebaj!
Mindenkinek jó olvasást!

+ + +

THE LAST BOUT OF BOOKS READ-A-THON OF THE YEAR! *sad face* But I'm really excited to participate in it, because I'm still in a terrible reading slump, so I need this read-a-thon in my life.
Here are some important details about the Bout of Books Read-A-Thon:
The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda @ On a Book Bender and Kelly @ Reading the Paranormal. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, August 18th and runs through Sunday, August 24th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure, and the only reading competition is between you and your usual number of books read in a week. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 11 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. - From the Bout of Books team
I don't have a concrete plan for this read-a-thon. If I could read at least two books, it would be awesome. I haven't made a TBR list neither, because I'm really moody nowadays and it influences a lot my reading, too, so I'll pick up books that I want to read in that moment.

But here are some books that I'd like to read:
The Selection trilogy (Kiera Cass)
Unravel Me (Tahereh Mafi)
The Night Circus (Erin Morgenstern)

And this time I want to make daily updates on my blog and I really want to do the different challenges, too. I will probably make these updates in Hungarian, but I haven't decided it yet. However, I'll tweet my updates in English on Twitter, so everybody will know about my reading progress.
I'm quite motivated, so hopefully it will be a successful week. And tiring, because I'll work, too... *sad face* But I don't care!
Happy reading to you!

Hasonló bejegyzések

4 megjegyzés

 1. Megkérdezhetem mi a foglalkozásod?

  VálaszTörlés
 2. Szia! Köszi a bejegyzést, kedvet kaptam hozzá én is :)

  Illetve az általad készített, első képet szeretném beletenni a bejegyzésembe, remélem nem bánod :$

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Örülök, hogy te is részt veszel, sok szerencsét hozzá! :D És nyugodtan kirakhatod a képet! :)

   Törlés