Bout of Books Read-A-Thon 12.0: Jelentkezés és célok

1/04/2015

Sign Up & Goals

Új év, új Bout of Books Read-A-Thon! Már augusztus óta erre a pillanatra vártam, hogy újra részt vehessek Amanda és Kelly olvasási maratonján! Szörnyű olvasási válságban vagyok már hónapok óta, így jól fog jönni ez az egyhetes read-a-thon!

Idén az első Bout of Books Read-A-Thon január 5. és 11. között zajlik. Hétfőn 00:01-kor kezdődik és egészen vasárnap éjfélig tart majd. Mint mindig, most sem kell túlstresszelni magunkat, hiszen nem az számít, hogy ki mennyi könyvet olvas el, hanem maga a tény, hogy olvasunk. Sőt, idén annyi változás is történt, hogy nem kell célokat kitűzni a csalódás és a negatív élmények elkerülése érdekében. Viszont a szokásos programok megmaradtak: közös chat Twitteren, nyereményjátékok és különféle kihívások várják a maratonozókat! Hogyha több információt szeretnétek megtudni, látogassatok el a Bout of Books hivatalos blogjára!

Noha mostantól már nem kell célokat kitűzni, én mégis fogok, hiszen számomra ez a lényege ennek az olvasási maratonnak, hogy többet olvassak a szokásosnál. Általában három könyvet szoktam megjelölni, de mivel be vagyok táblázva, szinte minden nap, a fő célom KÉT könyv elolvasása lesz. Még nem döntöttem el, hogy konkrétan mit szeretnék olvasni, viszont ami biztos, az az, hogy az elmúlt három-négy hónapban megvásárolt könyvek közül fogok válogatni. Itt van egy kisebb lista a lehetséges könyvekről:

• Tahereh Mafi: Unravel Me (befejezni!)
• Marie Lu: Legend trilógia
• Susan Ee: Angelfall - Angyalok bukása
• Melissa Landers: Elidegenítve
• Leigh Bardugo: Shadow and Bone

Ezek után felmerül a szokásos kérdés: fogok-e napi frisseket írni a blogon? A válasz pedig az, hogy: fogalmam sincs! Ha van kedvem és időm, akkor fogok, ha nem, akkor inkább az olvasásra koncentrálok! Ha olyan kihívás lesz, ami érdekel, akkor valószínűleg elkészítem. Mindez majd az adott napon, az adott pillanatban fog eldőlni. Twitteren még mindig követhetitek a frissítéseimet, biztos vagyok benne, hogy ott folyamatosan fogok írni a teljesítményemről!

Hogyha valaki csatlakozna, január 6-án 23:59-ig adhatja le a jelentkezését a Bout of Books blogján, de természetesen nem kötelező jelentkezni, anélkül is részt lehet venni ezen a read-a-thonon. Aki részt vesz, annak sok szeretncsét, aki nem, annak pedig kellemes hetet kívánok!

+ + +

This is my official sign up post for Bout of Books 12. I'll participate in the read-a-thon, but on my blog I will only write updates in Hungarian. If you're interested in my reading progress/goals, check out my Twitter page where I'll tweet about my read-a-thon in English.

Here is the official information blurb of the read-a-thon:
"The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda @ On a Book Bender and Kelly @ Reading the Paranormal. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, January 5th and runs through Sunday, January 11th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 12 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. - From the Bout of Books team"

Have a nice week and happy reading!

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés